MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023

Etiketler Mevlid Kandili mesajları, sözleri 2023: Resimli, ayetli, hadisli, duygulu Mevlid Kandili ile ilgili sözler
islami sohbet MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023
Kategori dua
Bu İslami Sohbet Sayfasi 206 Kez ziyaret edilmiştir
Yazar Dini Sohbet

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023 Hakkında Detaylar

İşte Mevlid Kandili mesajları, sözleri 2023 26 Eylül günü Hz. Muhammedin doğum günü niyetine Mevlid Kandili olarak kutlanıyor. Kandilde büyüklerine ve küçüklerine sevgisini aktarmak, onları hatırladığını ve önemsediğini bildirmek isteyenler kandil mesajlarını sevdiklerine gönderecek.

 

Mevlid Kandili mesajları, sözleri

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI 2023

Ne zaman ki iyikilerimiz keşkelerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyikilerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Dünya'ya teşrifi olan bugün, Mübarek Mevlid Kandili’miz hayırlara vesile olsun. Selam ve duâ ile #MevlidKandili

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Mevlid kandiliniz kutlu olsun.

Peygamber göndermekle Allah, müminlere büyük bir lütufta bulunmuştur. Halbuki daha önce onlar apaçık bir sapıklık içinde idiler." ( Al-i İmrân, 164) Mevlid kandiliniz kutlu olsun.

"Andolsun, Allah'ın rasûlünde sizin için, Allah'a ve âhiret gününe kavuşmayı umanlar için ve Allah'ı çok ananlar için güzel bir örnek vardır." (Ahzâb, 21)

Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır.

Rahmet elçisi Hz. Muhammed’in Dünya’ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili, hayatımızı onun ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir günü ifade eder. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

MEVLİD KANDİLİ SÖZLERİ 2024

"Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" sözüne mazhar olan, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisi Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif edişinin yıl dönümü mübarek ve hayırlara vesile olsun.

Mevlid Kandili, insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hz. Muhammedin (sav) doğumunun kutlandığı, hayatı Onun ahlakıyla güzelleştirecek bir tazelenme mevsimidir. Mevlid Kandiliniz kutlu olsun.

Allah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Zâde duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Kandiliniz mübarek olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Mevlid kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

MEVLİD KANDİLİ İLE İLGİLİ SÖZLER, MESAJLAR

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınız Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Mevlüd kandiliniz mübarek olsun.

Rahmet elçisi Hz. Muhammed’in Dünya’ya teşriflerini ifade eden Mevlid Kandili, hayatımızı onun ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir günü ifade eder. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Bu kutlu kandil gecesinin sizlere hayırlar getirmesini dilerim. Kandiliniz kutlu olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

islami sohbet ve Dini sohbet odalarına katılmak için, ücretsiz ve kolay bir şekilde giriş yapabileceğiz Sohbet islam sitemize bekleriz.

Sıradaki İslami sohbetler

  • Dini Forum Dini Forum Dini Forum Nedir diye Soranlara Cevap verıyoruz İslami bilgilerin yer aldığı, dini sorularınıza cevap bulabileceğiniz güncel yardımlaşma ve çözüm forumudur,İslami forum, dini forum, islami bilgiler, dini konular hakkında, islami içerikler paylaşan islami forum sitesi
  • sohbetlim Sohbet Odaları sohbetlim Sohbet Odaları Kod adi Sohbetlim doğüm tarihi 2006 senesi sohbet odalarının en yaygın olduğü donem ve bir yildiz gıbı parlayan sohbetlim.net sitesi tüm ana kelimelerde liderliği yakalamiş özelıkle sohbet odalari yazip googleye ilk sirada olan sohbetlim.net i ziyaret eden çok oluyordu
  • en yeni sohbet odaları en yeni sohbet odaları yeni açilan ve kaliteli olup seviyeli sohbetlerin vazgeçilmez mekanı en yeni sohbet odaları olmakdna gurur duyuyıruz Sohbet odaları ve mobil chat siteleri sayesinde artık kimse arkadaşsız kalmasın. Yeni dostluklara omrum sohbet ile uzanın.
  • Nurmuhabbet Nurmuhabbet Nurmuhabbet Türkiyenin En Kaliteli Nür Yuzlu insanlarin BuLuşma noktasi Dini Sohbet Ve İslami Sohbet Sitesinde Mobil Uyumlu Dini Sohbet Odalarında Bedava Dini Sohbet Etmenin Tadını Çıkartın
  • Berat Gecesi Okunacaklar Berat Gecesi Okunacaklar BERAT KANDİLİ NE ZAMAN berat kandili fazileti berat gecesi ne zaman oruç tutulur berat kandili ne zaman 2021 2022 Regaip Kandili ne zaman berat kandili ne yapılmalı Çarşamba - Perşembe - Cuma günleri oruç tutmayı unutmayalım kardeşlerim çok faziletli. Özelikle sadaka vermeyi de unutmayalım inşaALLAH az çok demeden elimizde, evimizde ne varsa yardımda bulunalım RABBİM kabul etsin
  • rahatlatan Dini Sohbetler rahatlatan Dini Sohbetler İslami sohbet sitemizde İnsanı rahatlatan Dini Sohbetler isimli yazi dizmizimde İslam bilginlerine göre Allahın varlığı gözle görülmesi mümkün değildir. Çünkü ayette de belirtildiği üzere onu hiçbir göz idrak edemez fakat o bütün gözleri idrak eder denilmiştir
  • Hele bak bana - Hasan Bayar ilahi sözleri Hele bak bana - Hasan Bayar ilahi sözleri Hele bak bana - Hasan Bayar ilahi sözleri Hele bak bana Doluyum sana Yolumdan etme beni Bu daha lele Daha lolo var Çekeceğin var senin Menzil den açan bir gür ses, sofi lerin baştaçı olmak ise daha ayrı.Yolun açık olsun kardeş..
  • İslamda Şarkı Söylemek İslamda Şarkı Söylemek İslamda Şarkı Söylemek veya ,Dinlemek Caiz midir bugun sizlere sohbet islam sitemizde İslâm dini şarkı ve türkü söylemek veya bunları dinlemek konusunda nasıl bir ölçü getirmiştir, Açık bir yasaklama var mıdır Yoksa zarar durumuna göre mi ele alınmıştır isimli makalemizle sizlerle baş başayiz
  • Şehitler İçin Dualı Sözler Şehitler İçin Dualı Sözler En manalı, anlamlı şehitlik ve şahadet sözlerini Sohbetislam.com sitemizden Okuyabılırsınız Şehitler İçin Dualı Sözler Burada Şehitlik ve Şehadet mesajları En anlamlı, dualı şehit mesajları! Şehitler Ölmez sözleri! Şehitler için okunacak dualar Tüm şehitlerimize Allah tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.
  • İslamda şakalaşma İslamda şakalaşma    Sevdgili Sohbet İslam Ve islami sohbet ziyaretçilerimiz Bu haftaki Cuma Gününe özel Dini Sohbet in konuğu Dini Chat Odamizda Müslümanlar ile İslam Kanalında şakalaşma ve Eğlenme adabı konulu sohbet yaptık.